Unul dintre cele mai bine pazite secrete a ajuns pe Twitter. Cum arata scenariul dupa care se "lupta" in wrestling

Ultima actualizare: 05-05-2014 07:00
Script wrestling

Zvonurile au circulat ani de zile, insa acum avem dovada: luptele de wrestling sunt regizate.

O copie a scenariului editiei din 14 aprilie a "WWE Monday Night Raw" a ajuns pe internet iar continutul paginilor este foarte interesant, scrie news.com.au.

In plan, sunt notate toate segmentele emisiunii, pana la nivelul pauzelor publicitare. Fiecare confruntare are propriul producator, care trebuie sa se asigure ca "lupta se incadreaza" in segmentul de timp alocat si ca invingatorul peste predeterminat.

Script wrestling

Vestea cea mai importanta e ca nu totul este fals. Desi castigatorul este cunoscut, lupta in sine este improvizata. Anumite miscari sunt stabilite, dar desfasurarea meciului este la discretia luptatorilor.

In ceea ce priveste "reprezentatiile" dinaintea luptelor - lungile discursuri si provocari din culise - sunt trecute in scenariu. Luptatorii sunt incurajati sa improvizeze unde pot, pentru a da autenticitate personajului.

VEZI SCENARIILE INTEGRALE AICI.

Un alt aspect interesant al scenariului este o lista de obiective catre trebuie sa fie "bifate" si includerea unui moment care sa uimeasca publicul, impreuna cu o "cascadorie" si un final "in suspans".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO