Românii, pe Facebook-ul lui Mertens: ”Nu ridica prea sus trofeul, să nu te doară”


Ultimul update: Duminica 17 Februarie 2019 13:21
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019 12:31
Categorie: Stiri Sport
Elise Mertens

Pe pagina de Facebook a jucătoarei de tenis Elise Mertens au fost postate sute de comentarii despre meciul pe care belgianca l-a câștigat sâmbătă în fața Simonei Halep, la Doha.

În timp ce unii români critică victoria sportivei străine, acuzând-o că ar fi trișat, după ce a cerut o mică pauză medicală, alții o felicită și afirmă că merită trofeul. 

Sâmbătă, unul dintre cei mai mari susținători ai Simonei Halep, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezaprobat tactica prin care belgianca Elise Mertens a reușit să revină și să câștige finala de la Doha: ”Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea”.

Acum, pe pagina de Facebook a sportivei străine, părerile românilor sunt împărțite. Unii au recurs chiar și la insulte pe rețeaua de socializare. Iată câteva dintre mesajele ironice ale celor care consideră că Mertens ar fi recurs la o tactică nesportivă:

Nu ridica prea sus trofeul, că s-ar putea să-ți revină durerile la spate”

Săraca micuța Elise. Sper că durerile de spate nu vor reveni în următorul turneu. Trebuie să fi fost groaznic pentru tine să joci cu așa durere!”

”Nota 10 la actorie, la tenis ești de 7..8 joacă cinstit, Universul se poate să-ți îndeplinească dorința ta din timpul setului 2 cînd ERAI KO și ai apelat să trișezi invocând probleme medicale pentru a scoate din mână oponenta, bravo ai reușit, același lucru l-a făcut și Wozniacki și vezi unde este acum în clasament și de ce? Universul va lucra în favoarea ta ptr îndeplinirea dorinței tale pe care ai propagat-o în timpul în care ai jucat teatru voi fi primul care te va felicita cînd vei juca cinstit. Respectă corectitudinea din acest sport alb și nu îngroașa gașca trișorilor”

”Vai, dragă, ar fi trebuit să câștigi și Premiul Oscar Qatar”.

După cariera din tenis te indrum cu căldură să îmbrățișezi actoria. Ai o calitate nativă”

Cu toate acestea, există și români care salută victoria Elisei:

Felicitări, Elise!! Nu toți românii sunt niște ticăloși. Succes în viitor”.

Felicitări pentru un meci într-adevăr superb și o victorie epică. Ține-o tot așa!” 

De ce atâta frustrare? Și Simona a folosit în multe meciuri tertipuri de genul ăsta. Nu o mai ridicați în slăvi. Uneori pierzi, uneori câștigi, e doar un sport.

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că se simte foarte obosită după finala de la Doha, subliniind că i s-au blocat muşchii de la spate în meciul cu Elise Mertens.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la Doha.

Ea va participa săptămâna viitoare la turneul de la Dubai.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO