Simona Halep va urma un tratament revoluționar, în Cluj: „Sănătatea e pe primul plan”

06-02-2018 22:08


Simona Halep - Caroline Wozniacki

Simona Halep face eforturi pentru a se recupera după turneul de la Australian Open. Locul II mondial încearcă o metodă revoluționară de tratament, în Cluj.

Chiar dacă Ana Bogdan a fost deja chemată în locul ei pentru meciul de FED Cup, Simona își propune să facă tot ce-i stă în putință pentru a se reface. Halep se întâlnește la Cluj cu medicul ei și va încerca o metodă revoluționară de recuperare. "Terapia vampir" este o soluție modernă de recuperare prin propriile forțe, scrie Sport.ro.

Întrebată de jurnaliști cât de potrivită este sala în care vor avea loc meciurile, având în vedere că Fed Cup se ține de trei ani la Cluj, Simona Halep a răspuns că este "pe departe este cea mai bună locație", iar atmosfera este de fiecare dată deosebită.

Jucătoarea română de tenis, numărul doi mondial, și-a exprimat din nou regretul de a nu putea juca, dar a spus că sănătatea este pe primul loc.

"Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu pe teren, dar nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. (...) Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca, dar trebuie să mă refac și că nu îmi place niciodată să intru în echipă accidentată. Cel mai bine este ca toate fetele care intră pe teren să fie apte de joc", a spus Simona  Halep, scrie Sport.ro

Aceasta le-a transmis fanilor că nu trebuie să regrete faptul că ea nu va intra pe teren și a subliniat că din echipă fac parte jucătoare aflate "în top 100".

În ceea ce privește programul pe care îl va urma la Cluj, Halep a spus că acesta va fi foarte strict și că va încerca să petreacă timp cu echipa.

"Programul meu va fi strict la sala de tenis, voi încerca să fac parte din echipă atât cât se poate, bineînțeles fetele fac tot ceea ce trebuie, însă mi-ar plăcea să mă bucur de moment alături de echipă", a spus Simona Halep.

Echipa României întâlnește Canada în zilele de 10 și 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale ÎI a Fed Cup.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, grație acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în față Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

Sursa: Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO