Halep, certată de Darren Cahill în timpul partidei cu Osaka: ”Nu ești tu, nu e jocul tău!”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Simona Halep, Darren Cahill
Getty

Simona Halep a fost eliminată de Naomi Osaka în semifinalele Indian Wells, după o partidă în care nu i-a ieșit mai nimic.

Simona a fost dominată de adversara ei mult mai tânără, care s-a impus în două seturi şi o oră de joc cu 6-3, 6-0.

În setul al doilea, la 0-3, Simona l-a chemat pe Darren Cahill, care a ajutat-o pe toată durata turneului să întoarcă soarta partidelor.

"Până la 3-3 totul a fost în regulă. Ce se întâmplă? Nu eşti tu, nu este jocul tău", a întrebat-o Cahill pe Simona Halep şi, văzând că nu primeşte niciun răspuns, a continuat cu indicaţiile tactice.

Cahill a întrebat-o pe Simona ce s-a întâmplat, însă jucătoarea a refuzat dialogul în timp ce privea în gol. Cahill a realizat că nu poate să scoată nimic de la eleva lui şi a început să-şi ţină discursul.

"E ok, poţi să dai reset şi să porneşti de la început. Concentrează-te pe primul serviciu, taie erorile nefortate, eşti capabilă să revii. Atacă mingea, urcă la fileu. Dacă nu merge de la fundul terenului, încearcă ceva diferit. Trage de tine, lucrează din greu, poţi să faci asta! Atacă mai mult pe serviciul 2, loveşte hotărâtă, cu mai multă convingere", i-a spus Cahill.

Simona nu a aplicat ce i-a transmis Cahill şi a pierdut meciul şi calificarea în marea finală.

Naomi Osaka va juca finală cu Daria Kasatkina finala surprizelor de la Indian Wells.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO