Vremea buna i-a indemnat pe romani sa se distreze in aer liber


Ultimul update: Luni 05 Noiembrie 2012 01:05
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Pe litoral a trimis pe la pranz si 21 de grade. Peste tot, oamenii au iesit la plimbare si cei mai multi au avut haine mai subtiri, chiar si maneca scurta.

La munte s-au aprins iarasi gratarele, in timp ce turistii au stat la plaja. Dar vremea calda le-a adus unora numai necazuri.

In zona de est a Capitalei, apele au inundat ulitele de la periferie unde apa trece de cizme si a intrat in curtile oamenilor.

Dar in mijlocul orasului aceasta zi frumoasa i-a adunat pe oameni in parcuri. Toti erau imbracati lejer de primavara. Copiii s-au plimbat cu role sau biciclete in timp ce adultii au alergat. Toata lumea era fericita.

Herastratul, Cismigiul si Parcul Tineretului au fost pline de oameni dornici de plimbare. Si terenurile de sport au fost pline, chiar daca unele nu erau curatate de zapada.

Prima raza de soare a umplut si parcurile din Cluj. Unii au incercat aparatele fitness in aer liber.

Pe partiile montane s-au purtat ochelarii de soare si oamenii au renuntat la fulare si manusi, iar la Constanta a fost zi de promenada pe tarmul marii. Meteorologii vin cu o vestea buna - si urmatoarele 4 zile vor fi la fel de blande, semn ca iarna isi faca bagajele.

 

 

Tags: meteo, vremea,

Vezi prognoza meteo pe continent si in tara
Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!
VIDEO PROTVPLUS.RO