Un bloc din Iasi, vedeta sarbatorilor de Craciun pe internet. Cum au impodobit locatarii de la primul pana la ultimul etaj


Ultimul update: Marti 13 Decembrie 2016 07:04
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2016 18:36
Categorie: Stiri Sociale

O scara de bloc din Iasi a devenit vedeta sarbatorilor de Craciun atat printre locatari, cat si pe Facebook. Proprietarii apartamentelor au impodobit-o de la primul pana la ultimul etaj cu luminite, globuri si beteala.

Un locatar din acest bloc iubeste atat de mult florile, incat de-a lungul timpului a umplut casa scarii cu plante. Apoi a adaugat si cateva tablouri. Acum, ca se apropie sarbatorile, a vrut sa aduca putin din atmosfera de Craciun. Asa ca a decorat, impreuna cu vecinii, tot blocul, de la parter pana la etajul 4.

MIHAI BISTRICEANU, locatar: "Noua ne place sa fie frumos si in spiritul Craciunului, al frumosului, in spiritul ca vine preotul la noi si ne lauda intotdeauna, toata lumea e multumita, ne apreciaza."

Proprietarii celor 20 de apartamente au cumparat impreuna decoratiunile. Becurile obisnuite de pe holuri au fost inlocuite cu niste proiectoare in forma de globuri, care au lumini colorate. Asa se face ca atunci cand intri in bloc, ai senzatia ca pasesti intr-un club.

Ca in fiecare an, doamnele din bloc au vrut sa transforme casa scarii intr-o sufragerie, iar pentru asta au pus covoare pe jos.

Fotografiile postate pe retelele de socializare au adunat rapid mii de like-uri si comentarii:

"Superb, tare mi-as dori sa vad mai multe scari asa amenajate!"

"Super! Nu crezi ca esti in Romania!"

Pentru anul viitor, locatarii isi doresc sa cumpere un brad natural, care sa se inalte cel putin pana la etajul al doilea. Cel de acum ajunge pana la primul.

VIDEO PROTVPLUS.RO