Stresul din preajma Sarbatorilor i-a facut pe romani sa se certe pe carne in Piata Obor. "De la 1 la 10, ma enerveaza 10!"

Ultima actualizare: 26-12-2014 09:15
aglomeratie

Cum ne dam seama, ca se apropie Craciunul? Nimic mai simplu. Magazinele sunt pline ochi, iar cel mai greu de obtinut este un loc de parcare.

Asta deoarece cei care au scapat marti de la serviciu s-au napustit la cumparaturi. Plasele au fost cele mai bune prietene ale omului, iar cardul, cel mai mare dusman. Se golea instantaneu cand posesorii ajungeau la casele de marcat.

Disperati ca nu o sa ajunga carnea pentru toata lumea, iar de miercuri dispar toti porcii de pe pamant in piata Obor, clientii s-au certat pentru orice fleac.

"Lumea e stresata in prag de sarbatori", Zilele astea femeile ar trebui sa aiba mai mult de doua maini", "Pe o scara de la 1 la 10, ma enerveaza de nota zece. E un cosmar, trebuie sa parchezi, sa stai la coada", se plang oamenii.

In schimb, cei care s-au incumetat sa treaca prin hipermarketuri au sperat sa bifeze toata lista.

Tentatia de a pune cat mai multe lucruri in cos este mare, dar cand ajungem la casa, dam nas in nas cu realitatea. Iar cei mai multi romani nu sunt dispusi sa dea prea multi bani pe masa de Craciun. 55% dintre ei au alocat 300 de lei, 17% intre 300 si 500 de lei, si doar 14% isi permit luxul sa dea mai mult de 500 de lei pe masa de sarbatori. "

Cativa au lasat bradul pentru ultima clipa in speranta ca il iau mai ieftin. Clientii sunt totusi dezamagiti: "Un brad micut ne trebuie, sa punem pe masa. Ne-au cerut 40 de lei pe un varf de brad, craca".

Sa nu uitam ca si miercuri este o zi, insa una in care magazinele functioneaza dupa program de sarbatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO