Muncitorii au asfaltat în jurul unei maşini, în Craiova. ”E mai rău ca în Las Fierbinți”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Asfaltare cu obstacole la Craiova. Grăbiți, câțiva muncitori care au reparat o parcare au turnat asfalt în jurul unei mașini, pentru că nu l-au găsit pe proprietar.

Deși, în lipsa lui, puteau să ridice autoturismul, au preferat să îl înconjoare cu un strat nou. Luați la întrebări, șefii lor susțin că lucrarea se va încheia la primăvară.

Muncitorii au venit în parcare acum două zile, hotărâți să termine repede asfaltarea. Două mașini nu fuseseră mutate, în rest locurile erau libere.

"Dânsul nu a fost găsit. Mașina este nouă, în parcare, nu a fost găsit toată ziua."

Muncitorii au turnat asfalt în jurul singurei mașini care a mai rămas în parcare, în loc să solicite să fie și ea ridicată.

Locatar: "Seară când am ajuns acasă, în jurul orelor 22:30, mașina era tot aici, se asfaltase în jurul ei. Probabil au mai avut și o frustrare pentru că mașina asta I-a mai blocat și într-o altă parcare, din ce am înțeles, deci era a două oară când se întâlnesc. Probabil s-au inspirat din filmele rusești."

Abia joi după-amiază mașina a fost mutată de reprezentanții firmei care se ocupă de ridicarile auto din oraș, spun oamenii, iar locul în care a stat a rămas neamenajat.

Localnic: "Cred că e lucrat fără cap. Ca și cu scurgerile. Asfaltează strada peste scurgeri, după care vin și desfundă scurgerile și distrug strada. "

"Ne-am obișnuit, e mai rău ca în Las Fierbinți."

Reprezentanții firmei care a încheiat contractul de asfaltare cu Primăria Craiovei nu au dorit să explice situația creată.

Virgil Stăncescu, reprezentant constructor: "Acolo nu s-a terminat asfaltarea, se continuă în primăvară cu asfaltarea. Mai mult de atât eu nu pot să va spun. Atât v-am răspuns, nu s-a terminat asfaltarea și se continuă la anul."

Proprietarul mașinii nu a fost găsit nici până în prezent.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO