Metoda originala pentru deszapezire, la Galati. Cum au reusit angajatii unei primarii sa scape de muntii de zapada din strada

Dată publicare: 27-01-2015 13:14
Dată actualizare: 30-01-2015 06:53


La aproape o luna de cand a cazut ultimul fulg de zapada in oras, adevarati munti de gheata murdara incurca traficul si pietonii, pe strazi si pe trotuare.

In cea mai mare piata din centrul Galatiului, oamenii primariei au incercat acum sa topeasca zapada si au stropit-o cu apa. Mai intai rece, apoi calda.

Trecatorii au privit mirati metoda cel putin ciudata adoptata de primarie la mai bine de o luna, dupa ninsorile puternice din decembrie anul trecut.

Muncitorii de la Administratia Pietelor au fost luati in ras de toti cei care au trecut prin zona. Si, daca apa rece de la hidrant nu a dat cine stie ce rezultate, au incercat si cu apa calda.

Reprezentantii societatii locale care s-a ocupat de coordonarea lucrarilor de deszapezire s-au laudat insa ca anul acesta au ridicat si transportat cantitati record de zapada.

Dupa ce a vazut imaginile, directorul Administratiei Pietelor Galati s-a gandit, intr-un final, sa rezolve problema prin metoda clasica. Zapada va fi incarcata intr-un camion si dusa in afara orasului.


 

Tags: zapada, nameti,


VIDEO PROTVPLUS.RO