Manelistul Adrian Minune a primit titlul de cetatean de onoare al Stefanesti. Primarul il considera un "model" pentru tineri

10-03-2014 19:29

Dupa 25 de ani de cantat manele, pe la nunti, spectacole si cumetrii, Adrian Minune este de luni cetatean de onoare al comunei Stefanesti din Ilfov.

Titlul onorific i-a fost acordat pentru merite deosebite aduse in domeniul cultural. "Vrem ca Adrian sa fie un model pentru toti tinerii din comuna" a spus primarul, dupa ce i-a inmanat mandru placheta.

Toata suflarea s-a strans pentru momentul festiv pe stadionul din Stefanesti. Vadit emotionat si cu lacrimi in ochi Adrian Minune a aparut la costum si a multumit mai ceva ca la Oscar.

Adrian Minune: "Eu am crescut in comuna asta ... era saracacioasa, dar acum arata bine ca si noi am ajuns bine", a spus Minune.

La eveniment au participat atat consilierii din Stefanesti, cat si apropiatii artistului. Au ciocnit apoi un pahar si au mancat ciorba facuta de nevasta cetateanului de onoare.

Ceremonia a fost usor diferita de petrecerile la care participa manelistul si la care ploua cu bani. Acum a plouat doar cu laude.

Anghel Rababoc, primar: "I-am dat titlul pentru ca ne-a facut comuna cunoscuta".

Acum 16 ani, manelistul ducea o viata modesta si locuia la bloc. Atunci cand pleca la spectacole, nevasta il pregatea ca pentru scoala. Ii curata hainele de scame si ii dadea un pachetel la el.

Adrian Minune: "In copilarie nu aveam haine pe mine, dar am avut o copilarie fericita si acum ne-am imbracat si vreau sa ii ajut si pe altii."

Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat. Adrian Minune sau Adrian Simionescu in acte, a fost inclusiv consilier local in Stefanesti pe listele PSD.

In 2011, manelistul si-a dat demisia de la primarie si din partid, dupa ce ANI l-a cercetat pentru ca nu a mentionat in declaratia de avere suma de 100.000 de euro.

In octombrie anul trecut, Minune a fost audiat si de DIICOT pentru detinere de droguri, alaturi de alti colegi de scena. Ancheta in acest dosar este inca in desfasurare.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO