In prag de concediere, angajatii din ministere arata ca sunt de neinlocuit!

Ultima actualizare: 28-10-2012 15:00

Sa se restructureze, dar daca se poate de prin alta parte. Cam aceasta este starea de spirit in multe ministere si agentii subordonate.

Cu securea concedierilor deasupra capului, sefii si angajatii se straduiesc sa arate cat de multa treaba au si cat de rentabila este institutia, doar-doar vor scapa de concedierile anuntate de Guvern.

Daca dai o raita prin institutiile statului de la ora 15:00 incolo o sa fie complicat sa mai gasesti sefi. Chiar si cand sunt la birou, nu sunt foarte dornici sa comunice. Spre exemplu, cei de la Agentia de Plati in Agricultura ar prefera sa amane discutia pentru 15 iulie.

Angajatii de la APIA au recomandat totusi o discutie si cu colegii de la agentia care se ocupa de fondurile europene si cu cei de la domeniile statului.

Agentia de plati pentru dezvoltare rurala si pescuit ar putea spre exemplu sa fie comasata cu APIA, insa nici functionarii de aici nu cred ca e o idee buna.

Desi guvernul a cerut restructarea cheltuielilor si a personalului cu 25%, pana acum niciun minister nu a incheiat aceasta operatiune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO