Flori puse de localnici în gropile unui drum, în semn de protest: ”A băgat țara în noroi”


Ultimul update: Luni 22 Aprilie 2019 15:14
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019 15:02
Categorie: Stiri Sociale
protest, drumuri, Broșteni

În ziua de Florii, un grup de cetățeni din orașul Broșteni și-a manifestat nemulțumirea față de ”starea deplorabilă în care se află drumul județean Frasin-Holda”, plantând flori și puieți în gropile din asfalt.

Localnicii au protestat în acest fel faţă de nepăsarea autorităţilor, care nu le-au reparat drumul, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Suceava.

Ca să nu fie amendați pentru asfaltarea neautorizată a drumului județean, protestatarii preferat să planteze flori şi crengi de brad în gropile de pe drum.

”Săpând, am găsit țara. Și dânculeasa, doamna Dăncilă, a băgat țara în noroi. Uitați-vă aici. Asta e țara, asta e România! A băgat țara în noroi, nu a scos-o din noroi. Și continuă să o bage. (arată un fragment dintr-un poster, plin de noroi, n.red) România lui doamna Dăncilă, a PSD-ului. Ai înțeles? Încă 25 de ani dacă stau pesediștii la conducerea țării, România va fi așa.

Îi rog frumos pe toți guvernanții să vină să repare drumul. Mai este unul Cuc, care este ministrul Transporturilor. Cred că cântă cucul prin Guvern, prin Parlament. Mai este unul, Flutur, la Suceava, care când cu voturile vine și promite și când ajunge în vârful muntelui zboară, el n-are nevoie de drum! Că e flutur! Și noi am rămas, fraierii, să facem drumuri.

Dacă ne-ar prinde că asfaltăm, ne amendează, te bagă în pușcărie. Dar pe ei nu-i poate băga!” - a spus unul dintre protestatari, potrivit unei înregistrări video care a fost postată pe Youtube.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO