Festivalul International de Statui Vivante, la saptea editie, in Capitala. Spectacolul pus in scena pe Calea Victoriei

Ultima actualizare: 03-06-2017 07:08

Povesti captivante au fost puse in scena marti seara, pe Calea Victoriei din Bucuresti. Personajele au prins viata datorita unor statui vivante, care i-au cucerit pe loc pe spectatori.

Artistii - romani si straini - au fost supusi de copii unor teste pe care le-au trecut cu brio.

Statuile vivante au impanzit marti seara Calea Victoriei din Bucuresti. Venite parca din alte vremuri, i-au atras pe cei curiosi sa le afle povestile.

Aglomeratie a fost si in gradina Casei Filipescu Cesianu, unde a inceput oficial festivalul care a adus laolalta artisti din China, Austria, Olanda si Romania.

Cuceriti de frumusetea machiajelor si a costumelor, cei mici i-au urmarit pe actori cu multa atentie.

Unii, mai curajosi, i-au supus testelor.

Personajele de poveste au comunicat cu publicul prin gesturi si priviri. Iar scenetele au fost apreciate de cei prezenti. In spatele unor astfel de spectacole stau insa multe repetitii.

Mihai Malaimare, regizor Teatru "Masca": "Prezentam adevarate mini specatacole de cate 5 minute, care se ruleaza vreme de 40 de minute, cat dureaza o prezenta a unui actor de statui vivante in strada."

Festivalul International de Statui Vivante, ajuns la editia cu numarul sapte, se incheie in 5 iunie. Actorii pot fi admirati in parcurile Crangasi, Humulesti si Herastrau. Intrarea este gratuita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO