Ce trebuie sa faci daca vrei ca darul de Craciun sa ajunga la timp. Programul firmelor de curierat


Ultimul update: Duminica 23 Decembrie 2012 00:01
Data publicarii: Joi 20 Decembrie 2012 19:49
Categorie: Stiri Sociale

In cateva zile, sub brad, vom aseza cadourile, mai ales ca anul acesta au fost trimise cu 40 la suta mai multe fata de anul trecut. Asta spun firmele de transport care lucreaza la flux continuu, pentru ca Mosul sa vina la timp.

Pe de o parte, companiile au trimis anul acesta daruri tot mai generoase catre clienti, dar si romanii din tara au expediat mii de pachete pentru rudele din strainatate.

Sunt ajutoarele lui Mos Craciun si au de lucru foarte mult acum cand au mai ramas 4 zile pana la marea sarbatoare. Firmele de curierat spun ca anul acesta romanii au inceput din nou sa trimita cadouri.

Nadia Homoc, manager Cargus: "Avem o crestere de peste 20% in luna decembrie, fata de anul trecut si o crestere de 80% pe comenzile online. Oamenii trimit vin, cozonaci, calendare, produse traditionale, ceramica pictata".

Adrian Mihai, Manager Fan Courier: "Este o crestere mare fata de alte perioade. Pe de o parte, firmele trimit agende, calendare, pe de alta parte, oamenii trimit dulciuri, imbracaminte, electronice".

Estimarile arata ca romanii din strainatate vor veni acasa in numar mai mic anul acesta, iar pentru restul pleaca zilnic din tara zeci de mii de colete in ultima perioada.

Potrivit companiilor de curierat, cresterea pe segmentul de cadouri este de 40%, iar expedierile in strainatate au crescut si ele cu 20%. Iar comenzile online livrate prin posta au crescut si ele cu 80%.

Daca nu ati impachetat inca darurile pentru cei dragi, trebuie sa stiti ca ar trebui sa le predati firmei de curierat cel tarziu sambata dimineata, daca vreti sa ajunga in ziua de Craciun.

Si sa nu va bazati prea tare pe comenzile pe care le faceti in magazinele online. Acestea anunta deja intarzieri la livrare ce depasesc o saptamana pentru produsele cumparate zilele acestea.

VIDEO PROTVPLUS.RO