Cadoul primit de fostii tovarasi de canal ai lui Emanuel, aurolacul ajuns steward la un hotel de lux
Aurolacii de la Gara de Nord au avut parte, joi, de un bucatar de 5 stele.
300 de portii de hrana calda, dar si imbracaminte, le-au fost impartite in fata Garii de bucatarul-sef si managerul unui hotel de lux din Bucuresti, alaturi de Ambasadorul Marii Britanii si Fundatia "Casa Ioana".
Impreuna cu ei a fost si Emanuel, pe care l-ati cunoscut, de 1 decembrie, la ProTv. Dupa 20 de ani traiti in canal, Emanuel este astazi un angajat model, iar acasa il asteapta o sotie si un copil.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
La -5 grade Celsius, aburii din ciorba si ceaiul fierbinte au incalzit astazi cateva sute de oameni ai strazii. Au intins masa de pranz direct in zapada, au impartit-o cu copiii si uneori cu cainii vagabonzi.
Au mai primit haine groase si incaltaminte. Si multa bunavointa, chiar de la ambasadorul Marii Britanii.
In mijlocul celor doua lumi, cea care joi a primit si cea care a daruit, intre fostii tovarasi de canal si actualii colegi de munca, a fost si Emanuel, pe care l-ati cunoscut pe 1 decembrie la Pro Tv.
Dupa 20 de ani traiti printre sobolani si vata de sticla, in canale, Emanuel are astazi o casa, familie si copil, pentru ca de cativa ani munceste. E steward la unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale Capitalei.
Mancarea calda servita in fata Garii de Nord inainte de Craciun i se datoreaza si lui Emanuel. Povestea lui a emotionat si i-a inspirat pe colegii de la hotelul de 5 stele la care lucreaza sa-i ajute pe sarmanii care nu au nimic pe aceasta lume.