Adversar puternic! Caldura s-a "opus" oficierii casatoriilor la Iasi!

Ultima actualizare: 01-09-2012 06:16

Cuplurile care si-au spus "Da", dar si cei care le-au fost alaturi au avut de infruntat un mare dusman: temperatura de 34 de grade Celsius la umbra. Zeci de persoane au ajuns pe mainile medicilor de la urgente invinse de canicula.

 

Din pacate, tatal unuia dintre mirii care au trecut pe la starea civila din Iasi nu s-a putut bucura pana la capat de ceremonie. Omul a ajuns pe un pat de spital.

La primarie, nuntasi si miri deopotriva s-au luptat cu temperaturile ridicate. Misiunea a fost cu atat mai dificila cu cat, in astfel de momente, toata lumea trebuie sa arate impecabil.

Invitatii spera ca macar noaptea petrecerii sa fie ceva mai racoroasa. Caldura a fost de nesuportat pentru zeci de ieseni. Luati dintr-o data de dureri de cap, ameteli si stari de lesin, oamenii au sunat la 112 si au ajuns la Urgente.

Majoritatea sufera de inima sau boli cronice, afectiuni care, spun medicii, le fac si mai mari probleme in zilele cu temperaturile ridicate. Din fericire, cu totii au fost repusi pe picioare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO