30 de Mos Craciuni pe bicicleta au impartit dulciuri copiilor craioveni. Mesajul pe care au vrut sa-l transmita organizatorii

Ultima actualizare: 24-12-2014 06:43

30 de Mos Craciuni au demonstrat sambata ca sunt in forma. Au pedalat pe strazile din Craiova si le-au impartit dulciuri si fructe copiilor care le-au iesit in cale.

Iar pustii i-au rasplatit cu poezii, colinde si... promisiuni ca la anul vor fi mai cuminti. "Incursiunea" a fost organizata de cativa tineri, care au vrut si sa le atraga atentia soferilor ca si biciclistii trebuie respectati in trafic.

Copiii care au iesit, sambata, la plimbare au avut ocazia sa-l vada pe Mos Craciun. Si nu doar unul, ci 30 deodata. Ca sa le distraga Mosilor atentia de la nazbatiile pe care le-au facut de-a lungul anului, copiii au mizat pe versuri...

Batranii in costume rosii sunt de fapt... foarte tineri. Si darnici. De ani buni, si-au facut un obicei din a le imparti dulciuri pustilor, pe strada, inainte de sarbatori. Tinerii strang, din donatii, si alimente si imbracaminte, pe care le ofera apoi celor cu care soarta nu a fost foarte generoasa.

Dincolo de indemnul de a darui, Mosii si Craciunitele vor sa le transmita si soferilor un mesaj - sa fie mai atenti in trafic, la cei care se deplaseaza pe doua roti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO