18 grade Celsius in ianuarie, 20 in martie, dar si precipitatii!


Ultimul update: Miercuri 29 August 2012 22:13
Data publicarii: Luni 04 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Traditionalul ger al Bobotezei care ar trebui sa faca pana si pietrele sa crape va lasa loc anul acesta unor aproximativ 10 grade, numai bune pentru infloritul ghioceilor.

De altfel, Gerar, luna in care abia am intrat, ne va aduce cand 15 grade Celsius cu plus, cand aceleasi 15, cu minus. Cel mai bun exemplu, cel de acum - am trecut peste o zi de iarna, cu temperaturi pe masura, dar in week-end vom avea primavara curata.

Putem spune ca ne asteapta trei luni de primavara cu temperaturi mult mai mari decat valorile normale ale acestei perioade: intre 15 si pana la 20 de grade in luna martie.

Totusi sa nu credeti ca am scapat definitiv de gradele cu minus. Pentru ca intre aceste mici perioade calduroase temperaturile din termometre vor ajunge si la -20 de grade in toiul noptii. Vor fi si precipitatii abundente in aceste trei luni in toate regiunile tarii iar zapezi doar la munte vom mai putea vedea.

Asadar o vreme schimbatoare si neobisnuita. De altfel meteorologii din Londra au anuntat ca anul 2010 ar putea fi cel mai cald an de pana acum.
 

Tags: meteo,

-32 de grade in nordul Chinei! Beijing-ul sub zapada
A nins de-ajuns cat sa scoata autoritatile la treaba!
In 2010 vom indura cele mai ridicate temperaturi din ultimii 160 de ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO