Romanca eroina din Italia. Cum a salvat Stefania Marin 5 italieni de la moarte

Ultima actualizare: 01-11-2012 19:59
Romanca donare de organe

"Intr-un moment in care se vorbeste despre romani ca despre niste hoti si criminali, povestea Stefaniei Marin este una care impleteste emotionant altruismul si solidaritatea. Moartea unei romance a salvat cinci vieti".

Vivienna: Cu aceste cuvinte a inceput ziua dedicata donarii de organe, in care Stefania Marin, o romanca ce a murit intr-un tragic accident din Piazza Armerina, a fost considerata o eroina de toti participantii la eveniment.

Acest proiect a avut loc la Institutul Profesional pentru Industrie si Meserii Boris Giuliano si incheie un an de lucru in acest domeniu.

Zeci de vieti au fost salvate cu ajutorul donarii de organe, insa cel mai emotionant de la eveniment a fost momentul in care sotul Stefaniei Marin a primit o placa in memoria sotiei sale, care a salvat cinci oameni prin donarea de organe.

Blestemul de a te naste fata: omorate la nastere in India, vandute ca sotii in Azerbaidjan

Stefania, in varsta de 37 de ani, lucra de 13 ani in Piazza Armerina, si a murit intr-un accident de masina. Sotul sau a acceptat sa doneze organele Stefaniei, astfel inima, rinichii, ficatul si ochii au salvat vietile a cinci italieni.

13 intrebari IMPOSIBILE puse la interviul de angajare de cele mai tari companii internationale

"A fost un gest de iubire si solidaritate care poate da viata si speranta pentru un viitor mai bun. O lectie de eroism si bunatate pentru noi toti" - cu acest mesaj s-a incheiat evenimentul in care romanii au demonstrat ca omenia si empatia sunt  trasaturile care ii caracterizeaza cu adevarat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO