Tratati cu electrosocuri pentru ca folosesc zilnic internetul. Cele mai ciudate legi din lume

Ultima actualizare: 01-11-2012 13:39
Internet

Daca legile de la noi ti se par usor de incalcat, afla ca sunt tari de pe glob unde si urcatul in autobuz poate fi pedepsit, sau unde demaratul in tromba de la semafor te poate arunca in inchisoare. Afla cele mai ciudate legi din lume.

Factroom: Stiati ca daca va aflati in Canada si postati pe retelele de socializare rezultatele unor alegeri (prezidentiale, parlamentare), inainte de afisarea exit-pollurilor puteti primi 5 ani de inchisoare sau 25.000 de dolari amenda?

Stiati ca in Danemarca purtatul unei masti in plina strada este strict interzis? Daca vreun cetatean este prins purtand masca poate fi arestat.

Stiati ca in Thailanda ridiculizarea numelui regelui si batjocorirea in vreun fel a fotografiilor cu chipul sau sunt pedepsite cu 15 ani de inchisoare?

Stiati ca in Malawi (S-E Africa) toti cei care se pretind a fi ghicitori sau prezicatori, sau cei care tulbura linistea in cimitire sunt pasibili de pedeapsa cu inchisoarea?

Stiati ca in Kansas, SUA, puteti primi 30 de zile de inchisoare pentru simplul fapt ca ati plecat in tromba atunci cand la semafor a aparut culoarea verde?

Stiati ca in China persoanele care folosesc internetul si retelele de socializare zilnic sunt obligate de lege sa mearga la o clinica unde sa fie tratate cu electrosocuri pentru a scapa de dependenta?

Stiati ca in Singapore daca va urcati in autobuz cu fructe urat mirositoare sunteti obligat sa platiti o amenda de 3.500 de dolari? Sau daca cetatenii nu isi schimba la timp actele de identitate sunt prevazute pedepse corporale care includ bataia cu nuiele din ratan.

Stiati ca in Afghanistan croitorii, care vor sa masoare femeile cliente pentru a le face haine, sunt pedepsiti cu inchisoarea?

Stiati ca in China daca cineva este prins ca da mita sau spaga poate infrunta chiar si condamnarea la moarte?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO