Victor Ponta si Liviu Dragnea, scurta intalnire la sediul PSD. Ce a spus fostul premier despre fundatia pe care o va lansa

18-01-2016 19:35


Ca sa puna punct zvonurilor potrivit carora ar fi certati, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intalnit luni, la sediul PSD. Dupa o discutie scurta, fostul premier a dat asigurari ca nu vrea sa rupa partidul, asta desi pregateste lansarea unei fundatii.
 

In schimb, Dragnea i-a propus lui Ponta sa candideze la primaria Capitalei, dar a fost refuzat.

De doua luni si jumatate n-a mai trecut Victor Ponta pe la sediul PSD. Si astazi pentru discutia la care l-a invitat seful sau, a ajuns cu o jumatate de ora intarziere.

Liviu Dragnea: "A intarziat pentru ca s-a dus mai intai la UNPR, unde a discutat cu Gabriel Oprea."

Desi nu s-au mai vazut demult, cei doi au povestit mai putin de 30 de minute. Victor Ponta i-ar fi explicat lui Dragnea ca fundatia pe care vrea sa o infiinteze, "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", nu are niciun scop politic. Asta dupa ce unii dintre liderii partidului au lansat zvonuri potrivit carora fostul premier urmareste infiintarea unui partid si ruperea PSD.

De altfel, si Dragnea a anuntat ca Ponta nu va pleca din PSD. Mai mult, liderul social-democratilor spune ca orice coleg este liber sa se alature fundatiei fostului premier, cu o conditie sa nu afecteze activitatea din partid.

Liviu Dragnea, presedinte PSD: "Nu pleaca din PSD, nu isi face partid Victor Ponta. Fundatia pe care o infiinteaza e a lui, eu il sprijin. Victor nu va proceda asa cum poate a facut un alt lider de partid sa se supere pe partid nu poate, PSD i-a dat foarte multe pozitii in stat."

Si daca tot s-au revazut, Dragnea l-a intrebat pe Ponta daca ar vrea sa candideze la primaria Capitalei. Potrivit liderului PSD, fostul premier nu isi doreste acest lucru. Va figura insa pentru un post de deputat la viitoarele alegeri parlamentare, pe listele de la Gorj.

VIDEO PROTVPLUS.RO