Valeriu Zgonea, la un pas sa fie dat jos de la sefia Camerei Deputatilor. Dragnea: "Cu Zorro nu te joci!"

10-05-2016 14:11

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca le-a cerut colegilor sai ''sa ajunga odata cu cererea de revocare a presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, in plenul Parlamentului''.

Comisia de Statut a decis marti ca Valeriu Zgonea poate fi revocat din functie. 

 "Demersurile sunt facute, i-am rugat pe colegii mei sa se aseze totusi temeinic si gospodareste pe Regulament si pe proceduri si sa ajunga odata cu cererea de revocare in plenul Parlamentului. Mi s-a promis ca in foarte scurt timp ajunge acea cerere de revocare in plenul Parlamentului si o sa se inchida acest bal mascat. Le-am spus colegilor sa se bazeze pe toate articolele din toata legislatia in vigoare, in asa fel incat sa inchidem acest circ. Cred ca e nevoie de modificarea Regulamentului pentru a fi in siguranta ... totusi cu Zorro nu te joci. As vrea cand se incepe demersul sa se finalizeze pentru ca s-a discutat prea mult de subiectul acesta si nu e cazul", a afirmat Dragnea, la Parlament.

Intrebat despre fotografia postata de Valeriu Zgonea pe pagina de Facebook, in care presedintele Camerei apare cu masca lui Zorro, Dragnea a precizat ca acesta "a fost tot timpul intr-un bal mascat".

"Nu prea sunt multe de spus. (...) A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Se pare ca trecand prin antilope (...) el a fost tot timpul intr-un bal mascat si nu am stiut noi si probabil ca nici nu am stiut mereu ce se ascunde in spatele mastii. (...) Nu as vrea sa comentez mai mult ca s-ar putea ca maine-poimaine sa apara alt personaj. Cu Zorro nu te joci!", a comentat Dragnea.

Zgonea a postat pe Facebook o fotografie cu el imbracat ca Zorro

"Dragi prieteni,

Multumesc mult pentru telefoane si mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primita azi de la un prieten.

E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezista!

Cele bune,
al vostru,
Valeriu Z.
", a scris politicianul.VIDEO PROTVPLUS.RO