Razboiul Stelelor cazute din PSD. Filmul unei zile cu "micul Kim", "un agramat neinstruit", "Fratia Banului" si "Mafia"

×
Codul embed a fost copiat

"PSD este condus nu de "Micul Titulescu" ci de "Micul Kim", spun cei doi social-democrati dati afara din partid". Mircea Geoana si Marian Vanghelie au spus deschis tot ce cred despre fostii lor sefi de partid.

"Bogat si corupt" este noua lozinca a Partidului Social Democrat, au afirmat printre altele, cei doi sanctionati. Si au acuzat ca in mod deliberat, Victor Ponta si Liviu Dragnea au organizat alegerile, astfel incat nu toti romanii din diaspora sa poata vota. "Ce-am avut de spus despre partid, am spus ieri. Astazi ma concentrez pe guvernare", a fost raspunsul lui Victor Ponta.

"Am devenit un fel de exclus de serviciu in PSD. Eu nu fac parte din fratia banului Ponta-Ghita-Dragnea. PSD-isti adevarati, luati-va partidul inapoi. Domnul Ponta prefera metode care au de-a face cu micul Kim decat cu micul Titulescu", a tunat Geoana.

Mai mult, Mircea Geoana a declarat ca are informatii din interiorul PSD ca, in mod deliberat, Victor Ponta si Titus Corlatean, fost ministru de externe, au impiedicat votul din diaspora. "Smecheria" pusa la punct de mai marii PSD, sustine Geoana, a fost aceea de a infiinta putine sectii de vot in orasele cu multi romani, si mai multe sectii in comunitatile restranse.

"Organizarea votului in diaspora a reprezentat un act deliberat de impiedicare a exercitarii dreptului constitutional la vot pentru romanii din strainatate. Domnul Ponta e principalul responsabil, domnul Corlatean e principalul lui complice", a mai acuzat Geoana.

Citește și
Mircea Geoana
Mircea Geoana: "Pesedisti adevarati, luati-va partidul inapoi". Victor Ponta este "MICUL KIM, nu Micul Titulescu"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Pentru incalcarea dreptului la vot, procurorul general anunta de saptamana trecut ca a inceput urmarirea ca urmare a problemelor la scrutinul din diaspora.

"Am spus ce am avut de spus despre partid, acum ma ocup de guvernare", a comentat Ponta.

Social-democratii sustin ca excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova face parte dintr-o incercare de refacere a imaginii partidului. Conform unor surse din partid, deputatul Sebastian Ghita, considerat un apropiat al premierului, a spus ca si Ion Iliescu ar trebui sa se retraga tocmai pentru a scapa de eticheta de "comunisti".

"Sunt foarte multi colegi care spun ca trebuie sa ne despartim si de Sebastian Ghita. Daca se integreaza in echipa e promitator, daca o ia inaintea plutonului va pierde echipa", a spus Ponta la DC News.

Cateva ore mai tarziu de la aceasta declaratie, Sebastian Ghita anuntata ca isi da demisia din PSD si lansa acuzatii grave impotriva lui Mircea Geoana.

"Geoana a vrut sa-l santajeze pe Ponta, cerandu-i functia de ministru de externe. M-a sunat sa imi spuna ca, daca Ponta nu il numeste ministru de externe, atunci va fi razboi in PSD. Ponta a ales un profesionist, pe Bogdan Aurescu", acuza Ghita.

Si mai dur a fost Ghita la adresa lui Marian Vanghelie: "Nu poti sa ai un agramat, un neinstruit, un hot lider al partidului in Bucuresti, si sa castigi alegerile. Ne era rusine sa spunem in tara ca Vanghelie este unul dintre noi!"

"Eu cand eram in PSD, domnul Ghita satatea cu soferii si cu bodyguarzii pe la cabinetele presedintilor. De unde si-a dat demisia? Acolo ei sunt La Famiglia", a replicat Vanghelie.

Marian Vanghelie este hotarat sa dea in judecata PSD pentru decizia de a-l exclude, iar Mircea Geoana a anuntat ca este posibil sa isi lanseze o platforma politica unde sa i se alature si alti PSDisti nemultumiti.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Vanghelie:
Vanghelie: "In PSD acum este LA FAMIGLIA". Primarul sectorului 5 descrie campania electorala a lui Ponta drept "kitsch"

Marian Vanghelie a iesit din nou public pentru a critica actuala conducere a PSD si mai ales pe Victor Ponta si Sebastian Ghita

Mircea Geoana:
Mircea Geoana: "Pesedisti adevarati, luati-va partidul inapoi". Victor Ponta este "MICUL KIM, nu Micul Titulescu"

 Dupa excluderea din PSD, Mircea Geoana a atacat dur actuala conducere a partidului, numindu-l pe Ponta "Micul Kim"

Nedumerire in PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie si Sova. Singura reactie a lui Ion Iliescu:
Nedumerire in PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie si Sova. Singura reactie a lui Ion Iliescu: "Mai, dati-va deoparte!"

Motivele excluderii lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD sunt neclare si relativ diferite pentru o parte dintre cei care au participat la sedinta Comitetului Executiv.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.