PSD Argeș propune suspendarea lui Rădulescu, după declarațiile privind românii care revin în ţară

Ultima actualizare: 12-03-2020 16:20
Cătălin Rădulescu
Agerpres

PSD Argeş a anunţat, joi, că se delimitează de declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu referitoare la românii care revin în ţară în contextul pandemiei, propunând suspendarea acestuia timp de 12 luni.

"PSD Argeş se delimitează de declaraţiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declaraţii pe care le consideră inacceptabile şi iresponsabile privind cetăţenii români care revin în ţară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus. Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie şi solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii şi securităţii globale", se precizează într-un comunicat al PSD Argeş.

Conform aceleiaşi surse, conducerea PSD Argeş a înaintat Biroului Permanent Naţional propunerea de suspendare a lui Cătălin Rădulescu din cadrul Biroului Permanent Judeţean, pe o perioadă de 12 luni.

Cătălin Rădulescu a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îi acuză pe cetăţenii români care revin din străinătate în această perioadă, pe care îi numeşte "diasporezi Iohanişti şi votanţi ai dreptei", că îi pun în pericol pe cei din ţară. Mesajul este semnat "Dep Dr Cătălin Rădulescu, sau cum vă plăcea vouă şi securiştilor 'de peste tot' 'deputatul mitralieră'".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO