Presedintele PSD Liviu Dragnea cere excluderea primarului care a scuipat o femeie: "Imi cer scuze pentru umilinta"


Ultimul update: Vineri 30 Octombrie 2015 07:00
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015 08:53
Categorie: Stiri Politice
liviu dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii cere liderului PSD Suceava, Catalin Nechifor, sa convoace de urgenta Biroul Permanent Judetean, pentru a-l exclude din partid pe primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

"Am aflat cu surprindere si indignare de cazul relatat in aceasta dimineata de intreaga presa. Ma refer la reactia total deplasata pe care a avut-o primarul social-democrat al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, care si-a permis sa injure si chiar sa scuipe o localnica in sediul primariei.

Un astfel de comportament nu va fi acceptat in PSD si in acest sens am solicitat presedintelui Organizatiei PSD Suceava, Catalin Nechifor, sa convoace de urgenta Biroul Permanent Judetean pentru a discuta posibilitatea excluderii din partid a domnului Gheorghe Fron.

Imi cer scuze fata de doamna Maria Tretiag pentru umilinta la care a fost supusa" - se arata intr-un comunicat de presa semnat de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost filmat de o femeie in timp ce o injura si o scuipa, in timp ce aceasta ii cerea sprijin pentru locuinta sociala repartizata de Primarie.

Pentru ca nu ar fi prima data cand este supusa la asemenea tratament, batrana s-a plans copiilor ei, aflati in strainatate, care i-au procurat o camera video de mici dimensiuni si l-a filmat pe Fron cum o jigneste si tipa la ea, chiar in sediul Primariei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO