Prefectul Berbeceanu: Un bărbat condamnat pentru proxenetism a ajuns consilier PSD

Ultima actualizare: 27-11-2020 12:30
Traian Berbeceanu
Inquam Photos / Octav Ganea

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, spune că un bărbat condamnat definitiv pentru proxenetism a fost ales consilier al orașului Geoagiu pe listele PSD. 

Berbeceanu, care a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, a postat un mesaj pe Facebook de Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor.

El spune că fostul condamnat, care acum este consilier PSD, a fost ales să facă parte din ”Comisia locală pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar”.

Mesajul complet al lui Traian Berbeceanu:

”În urmă cu mai bine de zece ani, împreună cu echipa BCCO Alba Iulia, structură de elită pe care o conduceam la acea dată, am organizat una dintre cele mai laborioase și spectaculoase acțiuni, codificată "El Paso", desfășurată la nivel internațional, pentru destructurarea unei grupări infracționale care avea ca preocupări traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul și prostituția.

Din gruparea infracțională, care număra peste 80 de persoane care acționau în România, Germania, Spania, Italia și Franța, făcea parte și Bogdan Petru Tiberiu, cercetat în stare de arest și condamnat la o pedeapsă de vreo 4 ani închisoare pentru proxenetism. Definitiv.

La acea dată am identificat și vreo 40 de victime ale grupării, unele minore.

După 10 ani, Bogdan Petru Tiberiu a ajuns consilier local al orașului Geoagiu, fiind ales pe listele PSD. Dar nu asta este surpriza!

În ședința de ieri (miercuri) a consiliului local, în ziua în care întregul mapamond a celebrat "Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor", același PSD l-a propus și a votat pentru ca Bogdan Petru Tiberiu să facă parte din "Comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar".

Dacă nu el, atunci cine? Dacă nu ieri, atunci când?” 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO