Ponta face apel către membrii CEX al PSD: ”Sper să vă dea Dumnezeu mintea de pe urmă”

Ultima actualizare: 03-02-2019 16:16
Victor Ponta

Fostul președinte al PSD Victor Ponta a făcut un apel către membrii Comitetului Executiv al PSD, să schimbe proiectul de buget de stat pe 2019, deoarece este ”rușinos, golănesc și nesimțit”.

 

În opinia sa, faptul că partidele politice au primit în proiectul de buget peste 100 de milioane de euro, adică o creștere cu ”139 % față de anul 2018” este ceva ”ticălos”.

El le cere social-democraților să solicite ca ”cei 100 milioane de euro alocați pentru PSD, PNL, USR și ALDE să fie trecuți la Ministerul Sănătății pentru combaterea epidemiilor de gripă”.

”Sper să vă dea Dumnezeu “mintea de pe urmă”!” - mai scrie Ponta pe Facebook.

Mesajul integral al lui Victor Ponta:

Apel către membrii CEX al PSD - schimbați AZI acest Buget ticălos, rușinos, golănesc și nesimțit!!! Sper să vă dea Dumnezeu “mintea de pe urmă”!

În concret: În proiectul de Buget prezentat public au fost prevăzuți la Autoritatea Electorală Permanentă 478.043.000 RON (peste 100 de milioane de euro) pentru “Finanțarea Partidelor Politice” - o creștere de 139% față de anul 2018!

Am fost alături de dva timp de 15 în multe campanii electorale, am condus Partidul timp de 5 ani, știți toți foarte bine că NU aveți nevoie de 100 de milioane de Euro pentru activitatea obișnuită, știți toți foarte bine că acești bani nu sunt folosiți pentru activități de Partid, ci pentru avioanele private, elicopterele, mașinile de lux, șoferii, secretarele câtorva parveniți (foști argați ai lui Băsescu și Vadim) care azi se autonumesc “șefii PSD”!

Dacă mai aveți un gram de credință în valorile social - democrate, dacă vreți să va mai uitați fără rușine în ochii alegătorilor, dacă vreți să nu fiți toți considerați la fel de hoți și ticăloși ca și cei aflați vremelnic și din greșeală la Prezidiul Partidului: cereți AZI ca cei 100 milioane de euro alocați pentru PSD, PNL, USR și ALDE să fie trecuți la Ministerul Sănătății pentru combaterea epidemiilor de gripă!

Să va dea Dumnezeu “mintea cea de pe urmă”! - a scris Ponta pe Facebook.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO