Liviu Dragnea, mesaj pentru partenerii străini. ”Au finanțat și susținut public acest stat paralel”

Liviu Dragnea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Liviu Dragnea a asigurat, duminică seară, că protestul de sâmbătă seară din Piața Victoriei din capitală a fost unul mic, dar va urma unui mult mai mare, organizat într-o altă locație.

Simt aceeași emoție ca aseară, a fost o emoție puternică în piață, a fost o descărcare a tuturor celor care au fost în piață. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive, de a protesta împotriva acestui sistem odios, pe care îl gesionează o mână de securiști, patronat de Klaus Iohannis și toți ceilalți. Un alt motiv este că am fost provocați. Nu te poți aștepta ca un partid ca PSD, să-l ameninți, să-l jignești, să-l insulți și să te aștepți că nu reacționează. Ăsta a fost mitingul mic. Va fi un miting uriaș, într-o altă locație. Al treilea motiv a fost de a avertiza societatea”, a spus liderul PSD, la Antena 3.

Președintele Camerei Deputaților a afirmat că a vrut să le partenerilor străini ce înseamnă statul paralel, pe care ”parțial l-au finanțat și susținut”.

Am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, NATO, UE au spus că ne învață democrația. Ar trebui să-și asume cu toții această responsabilitate, pentru că parțial au finanțat și susținut public acest stat paralel. La ei acasă nu sunt protocoale secrete, nu se fac arestări pentru spectacol. S-a tot spus, am vorbit și cu oficiali și îmi spuneau: Românii protestează. Acuma au venit câteva sute de români care au protestat. Noi am început această acțiune de protest, dintr-un șir de proteste. Am tot sperat că nu este nevoie să ducem lupta și pe partea economică, de a corecta, odată dusă lupta în stradă nu mai poate fi luată de acolo. Eu știu mai bine ca oricine ce forță are PSD. Au prins gustul”, a precizat Dragnea.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citește și
Traian Basescu - AGERPRES
Băsescu: ”Concluzie despre statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins”
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Mitingul PSD în cifre. 30 de oameni au ajuns la spital în 2 ore de manifestații
Mitingul PSD în cifre. 30 de oameni au ajuns la spital în 2 ore de manifestații

În lupta cu aşa-zisul "stat paralel", Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi-au adus zeci de mii de simpatizanţii la Bucureşti în Piaţa Victoriei, pentru a declara "război" abuzurilor.

Băsescu: ”Concluzie despre statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins”
Băsescu: ”Concluzie despre statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins”

Traian Băsescu a răspuns acuzaţiilor lansate de Liviu Dragnea în timpul discursului de la mitingul PSD de sâmbătă seară, potrivit cărora fostul preşedinte a creat statul paralel.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.