Klaus Iohannis: "Voi declara 2019 anul recunoştinţei"

Ultima actualizare: 14-05-2019 18:45
Klaus Iohannis la Ploiesti
Administraţia Prezidenţială

Preşedintele acuză social-democraţii că dau vina pe UE pentru nerealizările guvernării PSD.

"Cei din PSD nu sunt din păcate aşa europeni cum suntem noi", a declarat Klaus Iohannis la Ploieşti, cu prilejul lansării ultimei sale cărţi.

Principalele declaraţii:

„UE are rezultate fenomenale, dar constatăm un fenomen îngrijorător: euroscepticismul. Oameni, chiar partide, care spun că nu e OK cu UE, din cauza unor politicieni cum sunt cei din PSD, care promit marea cu sarea, apoi nu fac nimic şi trebuie să caute un vinovat. Vinovatul de serviciu e UE. PSD a câştigat alegerile, a construit o guvernare eşuată, i-a minţit pe români şi acum dă vina pe UE. Nu e penibil aşa ceva?

"PSD a promis spitale regionale, acum nici nu se mai vorbeşte despre ele. Nici măcar nu mai au planuri pentru aşa ceva. Un metru de autostradă nu au realizat"

"Alegerile europarlamentare şi referendumul sunt despre viitorul nostru".

"În loc să se ocupe de probleme ţării, PSD se ocupă de dosarele lui Dragnea"

"Trebuie să ne eliberăm de această guvernare eşuată. Lucrurile se schimbă prin vot, dacă vrem schimbare, votăm."

"Voi declara 2019 anul recunoştinţei. Vreau să ne arătăm recunoştinţa faţă de cei care au făcut marea schimbare în 1989. Anul se va încheia cu o mare sărbătoare."

"Pe 10 august a fost o reacţie disproporţionată".

"Am fost extrem de aproape să rezolvăm Schengen şi MCV, dar guvernarea şi-a propus să distrugă instituţiile statului. Singurii vinovaţi pentru că nu suntem în Schengen şi avem discuţia pe MCV sunt pesediştii"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO