Iliescu a avut un puseu de tensiune, a fost la spital, iar acum e in stare foarte buna

Ultima actualizare: 18-10-2012 13:32
Ion Iliescu

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a avut un puseu de tensiune, a fost la spital, iar analizele au fost bune, a declarat, sambata, liderul PSD Victor Ponta, care a precizat ca in prezent Iliescu este acasa.

"Am vorbit cu domnul presedinte Iliescu dimineata, m-a sunat. A avut un puseu de tensiune, a fost la spital, iar analizele sunt in regula. Este in stare foarte buna, dar evident ca este acasa. A urmarit evenimentele de astazi, m-a felicitat si slava Domnului ca toate lucrurile sunt bune", a afirmat Ponta, dupa Congresul PSD la care Ion Iliescu nu a fost prezent.

Anterior, Sorin Oprescu spunea ca nu a apucat sa vorbeasca personal cu Ion Iliescu, dar ca stie ca era racit. "Era racit, isi tragea nasul mai rau ca mine, acum o saptamana", spunea Sorin Oprescu.

Intrebat despre declaratiile lui Oprescu potrivit carora Ion Iliescu ar fi racit, Ponta a spus: "Domnul Oprescu stie mai bine ca mine". La jumatatea lunii ianuarie, Ion Iliescu a fost operat la Spitalul Elias din Capitala, pentru un polip la colon. Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitala si in 24 noiembrie 2011, unde i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate.

Fostul presedinte a fost externat in ziua urmatoare, el scriind pe blog ca se simte bine si ca a avut "o indispozitie digestiva". Ion Iliescu a fost operat, in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor. Totodata, in 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO