Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 19 Septembrie 2018 15:33
Categorie: Stiri Politice

Liviu Dragnea a reacționat după apariția scrisorii în care 3 lideri PSD îi cer demisia ”din toate funcțiile”. El susține că nu a citit-o încă, dar că a înțeles că se cere ”să ne aliniem cu Iohannis”.

Voi da curs solicitării să citesc .. acea epistolă. N-am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înțeles de fapt care este cea mai mare supărare din acea scrisoare.

Să nu ne mai certăm cu Iohannis, să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI-ul, cu SPP-ul, cu DNA-ul și cu partidele de opoziție.

Eu ca președinte nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEX o să vorbesc suficient de bine și de apăsat. - a spus Liviu Dragnea la Parlament.

La insistențele jurnaliștilor, care au vrut să știe cum comentează textul scrisorii, Dragnea a refuzat să își spună părerea: ”La CEX o să vorbesc suficient de bine și apăsat.”

De asemenea, întrebat ce spune despre faptul că i se reproșează faptul că a scăzut în sondaje, Dragnea a răspuns: ”Așa este, sunt la minus deja.”

”Eu v-am spus că vorbesc la CEX și după CEX. Eu vreau mai întâi să vorbesc în interiorul partidului.” a mai spus liderul PSD.

Reacția sa vine la scurt timp după ce trei lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO