Dragnea: Băsescu a făcut multe greşeli, dar niciodată nu şi-a denigrat ţara în exterior


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 30 Septembrie 2018 21:02
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, duminică seară, în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, că Traian Băsescu a avut multe greşeli, dar partea bună este că el niciodată nu şi-a denigrat ţara în exterior.

Liderul PSD a spus că fostul preşedinte Traian Băsescu "s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul să-şi adopte singură legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România".

"Traian Băsescu a făcut multe greşeli în mandatul lui, dar niciodată nu şi-a denigrat ţara şi în multe rânduri a fost şi s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul să-şi adopte singure legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România şi să blocheze ce ar fi putut fi dezavantaj", a afirmat Liviu Dragnea la un post tv, conform news.ro.

El a făcut aceste declaraţii în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că de la acesta au pornit toate criticile de la Bruxelles la adresa României.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO