Claudiu Manda, susţinut de cel mai puternic om din PSD la europarlamentare


Ultimul update: Duminica 03 Martie 2019 17:03
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019 17:02
Categorie: Stiri Politice
Claudiu Manda

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la conferinţa de alegeri a social-democraţilor din Gorj, că o să îl sprijine pe senatorul Claudiu Manda pentru a ocupa un loc pe lista de candidaţi ai formaţiunii în alegerile europarlamentare din mai.

"Ceea ce mi-aş dori eu pentru alegerile europarlamentare este în primul rând să avem o listă de candidaţi patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, care să se bată pentru România, care să facă tot ce le stă în putinţă pentru ca această ţară să beneficieze de statutul de membru în această uniune, ca să sprijine mai multe fonduri europene spre România şi care să se implice în ceea ce înseamnă interesul major al acestei ţări. Şi sper să fim în stare să facem o astfel de listă. Nu am promis până acum niciun loc la nimeni, dar vă spun astăzi, în Oltenia, mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda. Şi o să îl sprijin în partid pentru asta. Pentru că e un om pe care îl ştiu că se poate bate pentru români şi că nu îi este frică, şi nu îi este ruşine, şi o simte...", a afirmat Dragnea, în discursul susţinut la conferinţa PSD Gorj, citat de Agerpres.

Claudiu Manda este în prezent vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte al Comisiei comune permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Biroul Permanent Judeţean al PSD Dolj a aprobat pe 16 februarie, cu unanimitate de voturi, susţinerea candidaturii lui Claudiu Manda, preşedintele organizaţiei, la alegerile europarlamentare.

Claudiu Manda s-a căsătorit recent cu fostul primar al Craiovei şi ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, care a declarat în urmă cu câteva zile că nu este interesată de o candidatură a sa la alegerile europarlamentare.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO