Barack Obama, presedinte in tara tuturor posibilitatilor

Ultima actualizare: 22-10-2012 16:49

Este revelion in America, tara unde Barack Obama a fost ales presedinte si a facut milioane de oameni sa planga de emotie.

Se intampla ceva colosal cu tara noastra! Nu ne-am fi asteptat sa se intample asa ceva in timpul vietii noastre!
Oprah Winfrey

Democratul, in varsta de 47 de ani, intra in istoria celei mai puternice natiuni de pe glob, ca primul cetatean de culoare, ajuns la Casa Alba. Carismatic, elegant si cu un discurs studiat Obama promite schimbarea mult asteptata de un popor cazut prada crizei economice si in acelasi timp obosit de sangeroasele razboaie din Irak si Afganistan.

Americanii, care au stat cu orele la coada ca sa voteze, i-au asigurat lui Barack Obama o victorie zdrobitoare. S-a vazut ca a fost preferatul oamenilor de rand, in momentul anuntului oficial. Sute de mii de persoane din Chicago, Washington, New York sau din Kenya, tara de bastina a tatalui lui Obama, au izbucnit in urale. "Nu exista cuvinte, pentru a exprima maretia momentului", declara un tanar exaltat.

In Chicago, Washington sau New York simpatizantii democratului de culoare s-au imbratisat intr-o fraternitate coplesitoare. Scene emotionante au avut loc si in satucul kenian unde s-a nascut tatal noului presedinte al Americii.

Vezi aici cum au sarbatorit americanii victoria lui Obama!

Vezi aici primul discurs al noului presedinte american, Barack Obama!Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO