Val de ironii în Franța, după ce poliția a anunțat că a găsit droguri de 1 mil. de euro. Ce erau de fapt

Dată publicare: 20-03-2021 10:43
Dată actualizare: 20-03-2021 13:00


Politie

Poliția franceză a fost ținta unui val de ironii săptămâna aceasta. După ce s-au lăudat cu o captură de droguri în valoare de peste 1 milion de euro, polițiștii francezi și-au dat seama ulterior că în loc de stupefiante, au găsit... bomboane.

Poliţia din Paris a anunţat, miercuri, pe rețelele de socializare, că în urma unei „investigaţii fructuoase” a descoperit „un atelier de ambalare a narcoticelor” (ecstasy), în valoare de peste 1 milion de euro. Drogurile ar fi fost distribuite la petreceri clandestine

Polițiștii au publicat și imagini cu o pulbere roz și pastile mici, de aceeași culoare.

Însă analizele toxicologice efectuate joi seară au concluzionat că pulberea confiscată din apartament era „o pulbere neutră, care nu se încadrează în categoria narcoticelor sau a substanțelor otrăvitoare”, a transmis parchetul din Bobigny, scrie Le Monde.

În loc de narcotice, în pachete erau, de fapt, bomboane cu aromă de căpșuni, zdrobite și transformate în praf.

O persoană care a fost inițial reținută, a fost ulterior eliberată, în urma analizelor toxicologice. Bărbatul va fi totuși urmărit penal, deoarece în apartamentul său au găsit 23 de telefoane furate, un aparat folosit pentru fabricarea pastilelor de ecstasy, precum și suma de 800 de euro.

Sursa: Le Monde

Tags: politisti, paris,


VIDEO PROTVPLUS.RO