Urmarire ca in filme in Seattle, incheiata cu un schimb de focuri. Hotul, care furase o masina, a fost ucis de politisti

09-12-2015 08:57

Politia din Seattle a dat publicitatii imagini dramatice din timpul unei operatiuni pentru prinderea unui infractor. Cel urmarit furase o masina si era inarmat.

Mai multe masini de politie au pornit pe urmele lui. Operatiunea s-a incheiat cu rafale intense de gloante. Va avertizam ca urmeaza imagini ce pot afecta emotional telespectatorii.

Politistii din Seattle au pornit pe urmele individului de 35 de ani dupa multiple apeluri la 911. Suspectul conducea o masina furata si amenintase cu arma mai multe persoane. In imaginile surprinse de o camera de bord vedem cum individul goneste cu viteza pe contrasens. Ceilalti conducatori auto se feresc din calea lui. La un moment dat, masina politiei il ajunge din urma si il izbeste din spate. Suspectul reuseste totusi sa scape si isi continua fuga nebuna. La un moment dat, incepe sa traga in politisti.

Nu isi atinge tinta, iar urmarirea continua. In cele din urma, o alta masina de politie reusete sa il opreasca, lovindu-l frontaal. Blocat intre mai multe vehicule, suspectul nu mai are unde sa fuga. Este incoltit. O femeie a carei masina a fost prinsa la mijloc, reuseste sa fuga si sa se puna la adapost inainte ca individul urmarit sa isi scoata arma si sa o indrepte spre politisti. Acestia deschid focul in rafala.

Suspectul a murit pe loc. Din fericire, niciunul dintre ceilalti civili care s-au nimerit in preajma nu a fost ranit.


VIDEO PROTVPLUS.RO