Unul dintre acolitii lui Putin si-a insurat nepotul “in stil mafiot”. VIDEO. Cate MII de invitati au avut la nunta

Ultima actualizare: 05-05-2016 07:13

Nunta cu fast regesc in Cecenia, unde fratele conducatorului pro-Kremlin al republicii si-a insurat fiul.

Imaginile, infatisand, printre altele, o coloana impresionanta de masini de lux, inclusiv Rolls-Royce, au fost postate pe net atat de amatori, cat si de conducatorul Ceceniei, Ramzan Kadirov. “Iubita noastra nora a devenit Iman Magodamov”, a scris Kadirov pe Instagram. Acesta a precizat csi a nunta fiului fratelui sau a fost facuta dupa traditiile cecene, incluzand o cursa de cai cu 200 de concurenti si un concurs de dans.

Sute de bolizi de lux au format o coloana impresionanta de masini pe strazile din Groznai, unde aproape ca au blocat traficul din zona. Erau atat de multe incat, desi strada avea doua benzi de circulatie, masinile se intindeau pe 3 benzi.
 

Peste 2.000 de invitati au venit la ceremonie, printrei ei seful Republicii Ingusetia, ministrul rus pentru Caucazul de Nord si mai multi inalti oficiali din diverse state ex-sovietice. Cu toate acestea, imaginile au fost comparate de multi dintre cei care le-au vizionat pe YouTube cu nuntile de mafioti din filme.

Mireasa a ales o rochie alba cu un imprimeu auriu pe piept si o curea aceeasi culoare. Buchetul de flori a fost realizat din bujori albi si roz, iar machiajul a fost aproape inexistent. In rest, opulenta a fost la ea acasa, invitatii au fost dintre cei mai alesi, iar femeile, desi nu au purtat culori stridente sau bijuterii extravagante, au iesit in evidenta prin rochiile lungi din materiale fine.
 

Liderul de la Groznai, un loial sustinator al lui Putin, este privit de rivali mai degraba drept un gangster. El conduce mica republica musulmana din Caucaz cu o mana de fier dupa ce a fost numit in post in 2007 de catre presedintele rus, pentru care a jurat ca si-ar da viata. De asemenea, este patronul echipei de fotbal Terek Groznai.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO