Universitate prăbușită în Rusia. Oameni prinși sub dărâmături

Ultima actualizare: 16-02-2019 19:45
rusia, universitate, prabusita,
Twitter

O parte a unei clădiri din incinta Universităţii de tehnologia informaţiilor, mecanică şi optică din Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei) s-a prăbuşit sâmbătă.

Serviciile de urgenţă locale au precizat că nu au fost raportaţi răniţi până în prezent, transmit agenţiile de presă ruse, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Aproximativ 20 de persoane sunt însă blocate în interiorul clădirii respective, ce aparţine Universităţii de tehnologia informaţiilor, mecanică şi optică din Sankt Petersburg, au menţionat agenţiile de presă ruse.

Acoperişul şi mai multe etaje ale clădirii au căzut în timpul unor lucrări de renovare.

Agenţia de presă TASS a relatat că guvernatorul regiunii Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov, s-a deplasat la locul incidentului.

Potrivit martorilor citați de Russia Today, mai multe persoane ar fi prinse sub dărâmături, după ce mai multe etaje ale universității s-au prăbușit.

Inițial, agenţia de presă RIA Novosti a relatat că 21 de oameni s-ar afla sub dărâmături, în timp ce Interfax a notat că mai multe etaje ale clădirii s-au prăbuşit în timpul unor lucrări de renovare

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO