Un român din Italia și-a ținut fiul legat în lanțuri timp de două zile, fără mâncare și apă


Ultimul update: Miercuri 10 Aprilie 2019 16:25
Sursa: secoloditalia.it
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2019 16:18
Categorie: Stiri externe
carabinieri

Un român de 38 de ani stabilit în Italia, la Ladispoli, a fost arestat pentru sechestrare de persoane și rele tratamente aplicate minorilor, victima fiind propriul fiu.

Românul este acuzat că și-a ținut fiul legat în lanțuri timp de două zile, timp în care nu i-a dat mâncare și apă. Bărbatul a vrut astfel să-și pedepsească fiul care a fugit de acasă după ce s-au certat, relatează secoloditalia.it.

Copilul a fost salvat de intervenția vecinilor. Mai exact, o femeie care și-a dat seama că ceva cumplit se petrecea în casa românilor a sunat la carabinieri.

Echipajul sosit la fața locului l-a găsit pe copil cu lanțuri la mâini și glezne, legat de un pat. Băiatul era într-o stare psihică foarte proastă, înfometat și deshidratat și a fost dus la spital petru îngrijiri medicale.

Tatăl lui a fost arestat. Carabinierii au declarat pentru sursa citată că bărbatul are antecedente penale, fără a preciza faptele comise.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: secoloditalia.it

VIDEO PROTVPLUS.RO