Un roman a scapat cu viata dintr-un accident, in Italia, dar a murit dupa ce a cazut in prapastia de la marginea autostrazii

Ultima actualizare: 05-03-2016 07:01

Un cetatean roman, care a scapat nevatamat dintr-un accident de circulatie care a avut loc pe o autostrada din Sicilia, a cazut in prapastia de la marginea autostrazii imediat dupa impact si a murit pe loc.

Accidentul a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, in zona Tremonzelli, pe autostrada A19, care face legatura intre orasele siciliene Palermo si Catania. Romanul Marius Gheorghe Bedean, de 30 de ani, a lovit balustrada autostrazii cu un autoturism BMW si in care se afla un roman, de 29 de ani, relateaza corrierequotidiano.it.

Barbatii au scapat nevatamati din accident, dar, imediat dupa impact, soferul de 30 de ani a cazut in prapastia adanca de 30 de metri de la marginea autostrazii. Potrivit presei italiene, care a citat politistii veniti sa investigheze accidentul, cel mai probabil, Marius Gheorghe Bedean a cazut in prapastie incercand sa se fereasca de alte autoturisme care circulau pe autostrada sau, pur si simplu, era debusolat dupa accidentul in care tocmai fusese implicat.

Incidentul a avut loc la kilometrul 69 al Autostrazii A19 Palermo - Catania, pe un segment in care este un viaduct, in apropierea localitatii Tremonzelli. Pompierii au reusit recuperarea cadavrului romanului din prapastie dupa patru ore. Autoritatile italiene cerceteaza circumstantele producerii incidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO