Un pasager a fost lipit cu banda adeziva de scaun, dupa ce a facut scandal in timpul unei curse American Airlines

21-05-2017 13:53


american airlines

Un pasager care a facut scandal in timpul unei curse American Airlines, pe ruta Los Angeles-Honolulu, a fost retinut si cel mai probabil va fi pus sub acuzare, potrivit unui agent FBI.

Suspectel in varsta de 26 de ani, Anil Tuvanc Uskanli, a fost calmat, in cele din urma, de membrii echipajului si de pasageri. Anchetatorii incearca sa gaseasca motivele care l-au determinat sa recurga la asemenea comportament, conform CNN

Allison Forburger din Hawaii, martora la incident, a spus ca barbatul s-a indreptat catre compartimentul de la clasa I, purtand o patura pe cap, cand a fost oprit de catre o insotitoare de bord.

Barbatul a incercat sa intre in posesia bauturilor alcoolice de la clasa I, cand stewardesa l-a rugat politicos sa se opreasca si sa se intoarca pe scaun. Forburger a adaugat ca mai multi pasageri au ajutat-o pe femeie sa-l conduca inapoi pe scaunul sau pe agresor.

Incidentul e inca sub investigatie, dar oficialii au declarat ca nu au fost amenintari la adresa companiei American Airlines.

Pasagera Lee Lorenzen a declarat ca insotitoarea de bord i-a spus barbatului: “Nu va apropiati”, si a folosit caruciorul pentru a-i bloca calea. Mai apoi, femeia a strigat dupa ajutor, pentru ca barbatul de origine turca sa se intoarca la locul sau. Conform pasagerei, barbatul ar fost lipit de scaun cu banda adeziva.

“A durat cateva secunde. Impingea in acel carucior si mai multi barbati l-au imobilizati. Au gasit banda adeziva si l-au lipit de scaun”, a spus Lee.

Cand aeronava a aterizat in Honolulu, suspectul a fost preluat de catre autoritati, membrii echipajului cerandu-le ajutor.
 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO