Un francez s-a apucat de spart automate de cafea de dragul unei românce. Ce îi promisese femeia

Ultima actualizare: 20-06-2020 16:16
automat de cafea
Shutterstock

Caz mai puţin obişnuit în Franţa, unde un bărbat va ajunge cel mai probabil după gratii pentru că a spart automate de cafea de dragul unei românce.

Francezul, în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în Chalons-sur-Marne, a recunoscut că a spart luna aceasta mai multe automate de cafea şi de băuturi în diverse localităţi din estul Franţei. A strâns din ele mărunţiş în valoare totală de circa 300 de euro, dar paguba pe care a produs-o prin distrugerea aparatelor este mult mai mare, scrie L'Est Republicain.

Adus în faţa magistraţilor, omul a declarat că a comis aceste fapte de dragul unei prostituate românce, pe care a întâlnit-o în urmă cu 5 ani când, spune francezul “mi-a fost milă de ea”. Între timp, femeia ar fi fost expulzată din Franţa, dar de curând, în perioada izolării, l-a contactat pentru a-i cere să o ajute cu bani, promiţându-I că, după ridicarea restricţiilor, se va întoarce în Franţa şi va avea o relaţie cu el.

“Eram singur, nu aveam cu cine vorbi. Mă căuta în fiecare săptămână să îmi ceară bani. Era atât de convingătoare…”, a declarat francezul în faţa instanţei. Potrivit spuselor sale, neştiind cum să facă rost rapid de bani pentru a o ajuta financiar peromâncă, a început să spargă aparate de cafea în localităţile din împrejurimi.

Magistraţii nu au fost însă convinşi de argumentele lui, mai ales că bărbatul are antecedente penale. El riscă acum 2 ani de închisoare şi plata unor daune de aproape 5.400 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO