Un bărbat care nu și-a recunoscut soția desfigurată de foc și-a găsit apoi fiul omorât de incendiul din California

Ultima actualizare: 15-09-2020 15:18
incendiu sua

Un bărbat care nu și-a putut recunoaște propria soție grav rănită din cauza arsurilor pe care le-a suferit a aflat apoi că fiul lui și soacra au murit în incendiul care mistuie California.

 

Viteazul Wyatt Tofte, de 13 ani, a încercat să-și scoată bunica Peggy, care avea piciorul rupt și cățelul Duke din flăcările care i-au cuprins casa situată la est de Lyon, dar au fost găsiți morți în mașină, scrie The Sun.

Anterior, mama sa, Angie, îl scosese din mașină și l-a pus să fugă, conștientă că este vorba despre o chestiune de viață și moarte.

Ea rămas în urmă încercând să își salveze mama, dar a fugit când a văzut că nu mai este posibil, sperând să-și găsească fiul pe drum.

Între timp, băiatul s-a întors tot pentru a-și salva bunica, dar a fost și el omorât de flăcări.

Chris, capul familiei, era plecat să facă rost de un generator și se întorcea acasă când a văzut pe drum o femeie rănită, desfigurată de foc.

”Era cu picioarele arse până la os și de nerecunoscut”, a spus bărbatul.

 

I-a șoptit: ”Eu sunt soția ta”

 

A urcat-o în mașină și a spus că-i pare rău, dar nu poate să o ducă la spital pentru că trebuie să-și salveze soția și fiul.

În acel moment, femeia arsă a putut să-i șoptească: ”Eu sunt soția ta”.

Bărbatul și-a dus soția la spital, unde se află în stare extrem de gravă și s-a întors să-și caute fiul, sperând că acesta se mai afla în viață.

Salvatorii l-au găsit pe băiat două zile mai târziu mort la volanul mașinii, cu câinele în brațe și bunica sa în dreapta.

Echipajele continuă să lupte împotriva incendiilor devastatoare din California, care au ucis până acum aproximativ 40 de oameni, au distrus cartiere și au învăluit coasta de vest în fum. Zeci de oameni rămân dispăruți.

Zeci de mii de oameni au fugit din casele lor, în timp ce flăcările care se mișcă cu rapiditate au transformat cartiere întregi în moloz carbonizat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO