Un bărbat care a întârziat la propria nuntă și-a găsit mireasa măritată cu altul


Ultimul update: Marti 10 Decembrie 2019 22:10
Data publicarii: Marti 10 Decembrie 2019 21:50
Categorie: Stiri externe
Nunta

Un bărbat din India care a ajuns cu întârziere câteva ore la propria nuntă a avut o surrpriză uriașă în momentul în care a ajuns la ceremonie: mireasa se pregătea să se căsătorească cu altcineva.

 

Cei doi se cununaseră religios în urmă cu șase săptămâni, însă mireasa a refuzat să se mute în casa familiei soțului, aceasta dorind o nuntă "tradițională", cu toate ritualurile specifice zonei.

Ceremonia urma să aibă loc pe 4 decembrie, la ora 14, în orașul indian Bijnor. Însă mirele a ajuns abia seară, din cauza tenisiunilor dintre cele două familii privind lada cu zestre a miresei. Acesta a avut însă o surpriză neașteptată, mireasa a refuzat să se mai căsătorească cu el și își găsise deja un alt pretendent, potrivit Times of India.

Familia fetei susține că tatăl mirelui a avut cereri exagerate: le-a cerut o bicicletă și o sumă mare de bani, pe care aceștia nu își permiteau să o plătească. Mai mult, când aceștia l-au refuzat, bărbatul ar fi început să îi amenințe.

În ciuda tensiunilor, mirele a ajuns la ceremonie într-un târziu, însoțit de mai multe rude. Aceștia acuză că familia fetei i-a sechestrat și jefuit de bijuteriile pe care le aduseseră pentru mireasă.

În urma incidentelor, ambele familii au făcut plângeri la poliție, însă conflictul a fost în cele din urmă aplanat pe cale amiabilă, după ce cei doi au divorțat.

Imediat după ce mirele a plecat către casă, tânăra cu care ar fi trebuit să îi devină soție s-a căsătorit cu un un vecin din sat. 

Sursa: timesofindia.com

Tags: nunta, india,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Ce trebuie sa faci pentru a o convinge pe Monica Cadogan, de la Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea ta?

03:33
Dragoș Petrescu – printre cei mai greu de convins. Concurenții trebuie să știe ce vor atunci când vor ajunge în fața lui și să îl convingă că o investiție poate fi returnată

04:47
Cătălin Zmărăndescu, de 4 ori tătic

C. Zmărăndescu: "I-am spus Matildei că urmează să aibă o surioară sau un frățior. Ne-am anulat vacanța din septembrie, atunci se naște copilul."


14:05
Ioana Ginghină, momentul adevărului

Ioana Ginghină: "Eu bănuiam că fostul soț este într-o relație.."


15:59
Bolile de inimă afectează tot mai mulți tineri

Fluctuațiile tensiunii și gheara în piept ar trebui să ne trimită imediat la medic. 

Dr. Adrian Linte: "Este indicat un control cardiac preventiv, după vârsta de 35 de ani."


10:23
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01