Un american a lăsat bacșiș 1000 $ la un restaurant, în semn de mulțumire că a fost deschis pe perioada pandemiei

Dată publicare: 12-07-2020 13:32
Dată actualizare: 12-07-2020 14:09


bacsis

Personalul unui restaurant din New Jersey, SUA, a fost impresionat până la lacrimi de gestul unui client care a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari, scrie CNN.

”Clientul și familia sa au mâncat și au plecat fără să spună un cuvânt”, a spus Arnold Teixeira, proprietarul locației care poartă numele de ”Artistul înfometat”.

”Când chelnerul care i-a servit a văzut nota, a început să plângă. Apoi, un alt membru al personalului meu a văzut-o și a început să plângă și el. Atunci am văzut-o și eu și nu am putut să nu plâng. A fost extrem de emoționant, pentru că a fost o perioadă cu adevărat dificilă pentru noi”, a adăugat, emoționat, acesta.

Clientul a luat micul dejun săptămâna trecută la restaurant, care tocmai a sărbătorit a 21-a aniversare. Acesta a plecat fără să spună un cuvânt, însă a scris pe nota de plată: ”Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați lucrat în această perioadă grea. Suntem recunoscători pentru mâncarea delicioasă, zâmbetele calde și atmosfera excelentă … Vă rugăm să știți că vă apreciem foarte mult. Nu ar fi o vară bună fără ”Artistul înfometat”.”

La sfârșitul notei, clientul a cerut ca cei 1.000 de dolari să fie împărțiți întregului personal. Teixeira a luat banii și i-a împărțit în mod egal celor șapte angajați ai localului.

 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO