Trecători bătuți de colindători pe străzi. Anunțul îngrijorător al autorităților


Ultimul update: Duminica 08 Decembrie 2019 17:05
Data publicarii: Duminica 08 Decembrie 2019 16:54
Categorie: Stiri externe
Trecători bătuți de colindători pe străzi

Autoritățile din Austria și-au manifestat îngrijorarea după ce mai multe persoane au acuzat că au fost victimele unor acte de violență din partea unor colindători, costumați în celebrul personaj local Krampus.

În Austria, Krampus face parte din tradițiile de dinaintea Crăciunului de mai multe secole. Bărbații își pun măști înfricoșătoare și pornesc pe străzi, pentru a-i speria pe copii și pe adulți, de la sfârșitul lunii noiembrie până la mijlocul lunii decembrie.

Însă, în ultima perioadă, se pare că acești colindători se fac vinovați de numeroase acte de violență asupra trecătorilor, notează The Guardian.

Poliția a raportat că, în regiunea Carinthia, s-au înregistrat mai multe plângeri împotriva acestora. O persoană ar fi fost lovită peste față cu o nuia, iar un băiat de 11 ani a fost lăsat cu urme sângerânde pe coapsă.

De asemenea, în Klagenfurt, doi pompieri s-au plâns că au fost bătuți de un grup de colindători, în timp ce, în Salzburg, duminica trecută, poliția a fost chemată să liniștească un grup de colindători beți, în centrul orașului.

Un video filmat pe străzile din Sterzing, în Tirolul de sud, îi arată pe spectatori fugind panicați din calea unor colindători, care loveau și băteau o persoană căzută la pământ.

 

FULLSCREEN
Trecători bătuți de colindători pe străzi. Anunțul îngrijorător al autorităților
  • /

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33