Tragedie intr-o sinagoga din New York. Un barbat a fost impuscat mortal dupa ce a atacat cu un cutit un student evreu

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Atac antisemit, dupa cum il descriu martorii, intr-o sinagoga din Brooklyn. Un individ inarmat cu un cutit a ranit grav la cap un student evreu, care se pregateste sa devina rabin.

Agresorul, un barbat de culoare, in varsta de 49 de ani, a fost ucis de politie. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Barbatul de culoare, somat de un politist, tocmai atacase, noaptea tarziu, un tanar evreu, care se ruga intr-o sinagoga din Brooklyn deschisa permanent.

Initial, parea ca se supune somatiilor, mai ales ca au incercat sa-l calmeze si membrii congregatiei religioase; a lasat cutitul pe o masa, iar politistul se pregatea sa puna pistolul la loc, in tocul de la sold. Insa, pe neasteptate, agresorul se razgandeste.

Dupa ce a apuca din nou cutitul si s-a repezit spre politisti, agresorul a fost impuscat si a murit. Potrivit oficialilor, acesta suferea de tulburari psihice si totul ar fi fost un "incident izolat". Martorii spun, insa, ca a fost vorba de un atac cu vadit caracter antisemit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO