Tânără din Republica Moldova ucisă într-un parc din Londra, de Crăciun. Suspect arestat după o săptămână


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018 15:45
Categorie: Stiri externe
Iuliana Tudos

Iuliana Tudos, o barmaniță de 22 de ani din Republica Moldova, a fost ucisă la Londra, în prima zi de Crăciun, trupul ei fiind descoperit după trei zie. 

La începutul acestei săptămâni, a fost reținut un suspect - un bărbat de 31 de ani, Kasim Lewis. Vineri, instanța va decide dacă suspectul rămâne în arest pe perioada cercetărilor, relatează independent.co.uk.

Iuliana Tudos a fost găsit moartă în 27 decembrie, într-o clădire abandonată din Finsbury Park. Era înjunghiată în abdomen și avea răni grave la cap, potrivit publika.md.

Tânăra fusese dată dispărută de colegii săi de la barul unde lucra, îngrijorați că pe data de 25 decembrie nu a ajuns la serviciu.

Pe data de 24 decembrie, Iuliana a plecat de la o petrecere, a luat autobuzul până în Finsbury Park, de unde a decis să meargă pe o scurtătură, pentru a ajunge la casa unui prieten în Enfield. Într-un parc a fost atacată.

Kasim Lewis, 31 de ani, din nordul Londrei, suspect în acest caz, a fost identificat și reținut în această săptămână.

Iuliana lucra de opt luni la World’s End pub din Camden. Brendan Lucey, managerul operațional al localului, a declarat că ”Iuliana era o tânără strălucită, încântătoare, blândă, iubită de toată lumea”.

Colegii și prietenii adună fonduri pentru repatrierea corpului.

Sursa: Publika.md

Un politician din partidul anti-migraţie UKIP e acuzat că şi-a omorât nevasta
Crimă într-un bar din Constanța. Bărbat omorât pentru că nu i-au plăcut dedicațiile muzicale
VIDEO PROTVPLUS.RO