Suma uriașă câștigată de Bianca Andreescu pentru titlul de la US Open: ”Sunt în al nouălea cer”

Dată publicare: 08-09-2019 14:42
Dată actualizare: 08-09-2019 14:49


Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a fost recompensată cu un cec de 3.850.000 dolari pentru titlul cucerit la Flushing Meadows.

Canadianca de origine română, Bianca Andreescu, a declarat că se simte în al nouălea cer după victoria din finala cu Serena Williams.

Andreescu, 15 WTA înainte de US Open, a pierdut doar două seturi la Flushing Meadows şi a confirmat că este una din jucătoarele pe val după succesele de la Indian Wells şi Toronto.

''Cred că nu am mai pierdut vreun meci din luna martie, aşa că încrederea mea este foarte mare acum. Sunt recunoscătoare pentru rezultatul de acum, pentru că vor urma săptămână în care voi pierde. Aşa că acum sunt în al nouălea cer'', a declarat Bianca Andreescu.

Bianca a explicat apoi că stilul ei de joc incomodează multe jucătoare din circuitul WTA: ''Când îmi fac jocul, cred că nimănui nu-i place pentru că joc foarte diferit faţă de celelalte jucătoare din circuit. Îmi place să schimb ritmul şi întotdeauna am făcut asta şi voi încerca să îmbunătăţesc acest aspect. Îmi place senzaţia pe care o trăiesc acum. Abia aştept să văd cei voi realiza în următorii ani''.

”Nu cred că am fost vreodată mai calmă ca acum, nici în urmă cu un an. Uneori îmi pierd încrederea şi lucruri foarte negative îmi trec prin minte. Îmi vine să distrug racheta şi să strig la mine în timpul meciurilor'', a adăugat Andreescu cu privire la tăria ei mentală de pe teren.

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO