Soc in Slovenia! Un medic a murit sfasiat de cei trei caini ai sai

Dată publicare: 03-02-2010 00:00
Dată actualizare: 02-10-2012 20:50


Trei caini Bulmastiff si-au atacat stapanul cu o furie nemaivazuta. Omul, care era medic in Ljubljana, a murit din cauza ranilor. Acum cativa ani, aceleasi fiare s-au repezit si asupra unui trecator, lasandu-l intr-un lac de sange.

Politistii au tras asupra celor trei animale. Un caine a fost ucis pe loc, iar ceilalti doi raniti au fost dusi la un centru veterinar si ulterior, eutanasiati.

Victima este Sasa Baricevici, un medic cunoscut si bine cotat la Ljubljana, care avea printre clienti numeroase vedete, politicieni si diplomati.

Contrar celor declarate de vecini, canii Bullmastiff ai medicului Baricevici nu sunt la primul atrac sangeros. In martie 2006, au sarit din masina si s-au repezit asupra unui trecator, un barbat de 36 de ani, care abia a scapat cu viata.

Se pare ca a existat o dispozitie a autoritatilor pentru eutanasierea cainilor, dar nu s-a intamplat asta. Au fost tinuti trei ani la un adapost pentru "reeducare" si chiar daca intre timp ar fi atacat si un specialist in dresaj, cainii i-au fost inapoiati stapanului.


VIDEO PROTVPLUS.RO